Eksportuj lub usuwaj dane osobowe przechowywane na Twoim koncie.
Pobierz kopię danych osobowych, które o Tobie posiadamy — zapytania, wiadomości w aplikacji, zamówienia, prośby o pośrednictwo i profil.
JSON lub CSV. Dostępne, gdy jesteś zalogowany.
Trwale usuń lub anonimizuj swoje dane osobowe na całej platformie. Konto zostanie dezaktywowane i wylogowane. Ukończone rekordy transakcji mogą zostać zanonimizowane zamiast fizycznie usunięte, aby spełnić obowiązki podatkowe i audytowe.
Przeczytaj pełną politykę prywatności